ЗАСІДАННЯ ЦК «ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНІ ЗАСАДИ ДІЯЛЬНОСТІ ПЕДАГОГА СУЧАСНОЇ ОСВІТИ»

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

  8 жовтня 2021 року у форматі «проблемного столу» відбулося  засідання циклової комісії викладачів загальноосвітніх дисциплін.

В ході засідання було обговорено ряд актуальних  питань, одним з яких  є адаптація першокурсників до освітнього середовища. Практичний психолог Катерина Литвиненко довела до відома присутніх результати діагностичного дослідження. Під час практичної частини виступу педагоги, працюючи в групах, визначали ознаки і причини дезадаптації, розробили поради «Допомога здобувачам освіти пройти успішно процес адаптації».

В рамках заходу бібліотекарем Тетяною Костяною було розглянуло питання відвідування та  вивчення читацьких інтересів здобувачів освіти.

З практичним досвідом роботи щодо використання онлайн органайзерів у педагогічній діяльності виступив Сергій Воїнов, який описав їх переваги та функціональність застосування.

Голова циклової комісії Оксана Московченко, модератор заходу, зупинилася на питанні самоосвітньої діяльності викладача. Звернула увагу присутніх на тому, що тема самоосвіти визначається, виходячи з методичної теми закладу освіти, утруднень самого педагога, специфіки його індивідуальних інтересів.

Дякуємо педагогам за продуктивну діяльність під час засідання.

Много шаблонов Joomla на By Amestris D