Сучасне оформлення святкових закусок

23 грудня 2020 р. у ДНЗ «Глухівське вище професійне училище» пройшов майстер-клас «Сучасне оформлення святкових закусок», який провела майстер виробничого навчання Ольга Гридякіна. Педагогічні працівники училища власноруч готували та оформлювали новорічні святкові страви: закуски у формі ялинок, кульок та мандаринок, воловани з червоною рибою та оселедцем з буряком, " Оселедець під шубою" у вигляді ролів та салат "Новорічний" з рукколою та морепродуктами. У теплій та невимушеній атмосфері час минув непомітно. Тепер, безумовно, кожен зможе порадувати своїх рідних смачними та оригінальними  новорічними  смаколиками.

Много шаблонов Joomla на By Amestris D